Over ons

Klaver Building, gevestigd in Alkmaar,  is gespecialiseerd het in ontwikkelen, kopen, verkopen en verhuren van zowel zakelijk als particulier onroerend goed in heel Nederland. De kern van ons werkgebied ligt in Noord-Holland rond het gebied Alkmaar, waar wij altijd diverse kantoren, bedrijfsruimtes en winkels beschikbaar hebben voor verhuur.

Klaver Building koopt en renoveert onroerend goed, maar opereert ook als een actieve en innovatieve ontwikkelaar. Wij bouwen voor onze opdrachtgevers maar ontwikkelen ook op eigen risico. Gerealiseerde projecten worden aan de beleggingsportefeuille toegevoegd welke  een basis vormt voor een altijd gevarieerd huuraanbod.

Service en samenwerking staan voorop

De synergie tussen de afdelingen verhuur, verkoop en beheer zijn samengebracht op ons kantoor in Alkmaar en leveren een positief en optimaal eindresultaat voor onze klanten. Binnen onze projecten zoeken wij ook een intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers.

Voor ons staat de klant centraal. De wensen van de gebruiker zijn voor ons het belangrijkst. Dat begint met de juiste advisering ten aanzien van het te huren aantal meters, zo maken we bijvoorbeeld, op basis van het programma van eisen van de klant, indelingsplattegronden en  visualiseren deze tot in het kleinste detail.

Ook wat betreft service staat onze technisch beheer afdeling dagelijks klaar om service te bieden wanneer dat nodig is.